Kommer Samsung presentera en ny mobil den 13:e augusti?

Kommer Samsung presentera en ny mobil den 13:e augusti?

Presenteras den nya Galaxy S6 Edge PLUS den 13:e augusti?

2015-08-06

Det har tisslats och tasslats om att Samsungmobilen Galaxy S6 Edge ska få en uppföljare i Galaxy S6 Edge PLUS länge. Redan i april i år läckte foton av en Samsungmobil som ännu inte fanns på marknaden och spekulationer kring den nya produkten uppstod direkt. Galaxy-serien har producerat några av de bästa smarttelefonerna och vi är spända att se vad nästa release har att erbjuda. Än så länge har Samsung själva inte tagit bladet från munnen gällande en ny telefon men man gick nyligen ut med att man kommer hålla ett Unpacked Event den 13:e augusti. Inbjudan till eventet har en ovanlig 3D-bild, som påminner om S6 Edges böjda display, vilket har fått många att tro att det just rör sig om nästa S6 Edge-modell.

Som tidigare nämnt har Samsung själva varit tysta angående den nya mobilens egenskaper men spekulationerna går för fullt ute på internet. Tech-sajten 99mac.se är en av alla tech-bloggar som har spekulerat i detta. De tror att mobilen kommer att vara större än sin föregångare och de mått som man tror är mest rimliga för den nya mobilen är 154.45 x 75.80 x 6.85mm. Specifikationer för den nya mobilen finns redan ute (du hittar dem här) men information gällande mobilens batteri har inte kommit ut än. Eftersom Galaxy S6 Edge PLUS förmodligen kommer att vara en större mobil än sin föregångare tror man att det kommer finnas plats för ett större och bättre batteri. Många tror att mobilen kommer ha ett 3000mAh-batteri vilket skulle erbjuda ett betydligt längre batteriliv än S6 Edge, som bestod av ett 2500mAh-batteri.

Flera mobiltillbehörsföretag förbereder sig inför släppet av Galaxy S6 Edge. Samsungs Galaxy-modeller har varit kända för ge användare valuta för pengarna. The Mobile Store, som brukar vara snabba på att erbjuda mobilskal och mobiltillbehör till nya mobiler, är spända på den nya mobilen och vilka tillbehör som kommer att komma till den.

Trots att mycket tyder på att Galaxy S6 Edge PLUS kommer att presenteras den 13:e augusti finns det de som tror att mobilen kommer att presenteras vid ett senare tillfälle. Den italienska techbloggen HDBlog.it säger att Galaxy S6 Edge PLUS är en del av ett projekt med namnet Project Zero som även Galaxy Note 5 tillhör. HDblog.it säger att man kommer att presentera Project Zeros produkter på techmässan IFA som hålls i september.

Det är mindre än en vecka kvar till Samsungs Unpacked Event den 13:e augusti och flera rykten lär uppstå. För den som vill se eventet går det utmärkt att streama från Samsungs hemsida som livesänder eventet.