Longevity

Longevity

Longevity Global Inc. introducerar en helt ny serie svetsningsutrustning till kunder

2014-01-17

Longevity Global Inc., en pionjär inom tillverkningsindustri, introducerar nu en helt ny serie svetsningsutrustning till kunder. Företaget fokuserar på att tillhandahålla hög kvalitet och pålitlighet. Alla deras produkter, från svetsningstillbehör till de faktiska svetsningsmaskinerna, är användarvänliga och erbjuder utmärkta resultat.

Denna onlineportal för svetsningsutrustning kan tillgodose alla typer av kunders krav. Deras leveranser inkluderar förbrukningsvaror, plasmaskärare, svetstråd, tillsatsmaterial och de senaste och mest kraftfulla svetsningsmaskinerna som MIG, TIG och Stick. En representant som detaljerade MIG svetsare uppgav, "MIG svetsning är en enkel process av att sammanfoga metall. Svetstråd matas genom MIG-pistolen i en kontrollerad hastighet för att fylla i den önskade svetsen."

"LONGEVITY erbjuder en variation av högkvalitets MIG svetsningsmaskiner som är prisvärda, kraftfulla och universella vad gäller energikrav. Med LONGEVITY MIGWELD-serien kommer du kunna svetsa som ett proffs på alla exotiska material, inklusive återvunnen aluminium, med den tillvalda MIG Spool Gun," tillade han senare.

Deras industriella utrustning är gjord för att stå emot alla sorters väder och alla sorters svetsning. De erbjuder korrosionssäkra moderkort som klarar av att stå emot vatten, salt och vibrationer eftersom de är förseglade och ordentligt belagda. I själva verket är deras högt tillförlitliga och effektiva industriella svetsningsmaskiner flitigt använda för skeppsbyggen, rörsvetsning, robotteknik, tung tillverkning och industri och alla tänkbara kommersiella applikationer.

Deras ingenjörsteam jobbar tillsammans med försäljare och kunder för att utveckla den bästa industriella utrustningen. Deras svets-, skärnings- och energialstrande produkter är sålda over hela världen, och med globala distributörer i bland annat Brasilien, Australien, Kanada, Mexico, Storbrittanien och flera andra länder når de överallt.

Om LONGEVITY

Sedan de startade i 2001 har Longevity Global Inc. blivit erkänd världen över för att tillhandahålla pålitlig svetsnings-, skärnings- och energialstrande utrustning. Majoriteten av deras utrustning kommer med en oöverträffad garanti på fem år både på delar och arbete. De tillhandahåller kunder med prisvärda och pålitliga svetsningsmaskiner i alla typer av produktion, från garagesvetsare, till rörsvetsare och skeppsbyggare.

 

För mer information, besök: http://www.longevity-inc.com

Longevity Global Inc

23591 Foley-street

Hayward, CA 94545