Foto: <a href=Flinta Konstbetong" />

Länktips för hemmabyggare: Byggnadsvårdstorget.se

2014-04-14

Här kommer ett tips på en alldeles utmärkt resurs för alla oss byggnadsvårdare. Det är en webbsida som fungerar som en nätguide till den svenska byggnadsvården.

Du hittar den på adressen: http://www.byggnadsvardstorget.se/

De erbjuder länkarsamlingar och information till massor av saker inom byggnadsvård. De publicerar även texter om nyheter och viktiga händelser inom ämnet; gör historiska återblickar om byggnader som funnits i Sverige och publicerar utförliga guider om hur byggnadsvården fungerar och har fungerat i Sverige och Norden.

Dessutom har de ett stort företagsregister där du kan hitta kontaktuppgifter till företag som är aktiva inom olika typer av byggnadsvård.

Det som kanske mest intressant för hemmafixaren är däremot kanske deras Köp & Sälj verksamhet. De har nämligen nyligen lagt upp en sida på facebook där man kan lägga upp annonser på olika byggvaror man söker efter eller kanske behöver bli av med. Du hittar facebookgruppen här:

Byggnadsvård köp och sälj

Ett utmärkt sätt att handla byggvaror och prata byggvård med likasinnade. I historiken kan man se att en hel del fina saker har bytt ägare sen gruppen startades.

Ta nu en titt på siten och bokmärk för alla framtida byggnadsvårdsbehov!