Fackmässa inom branschen för Tak & Fasad och Lågenergihus.

Fackmässa inom branschen för Tak & Fasad och Lågenergihus.

Fackmässa om Tak & Fasad och Lågenergihus

2015-07-27

I början av september anordnas en fackmässa på halvdag inom Tak & Fasad och Lågenergihus. Mässan kommer sammanlagt besöka tre städer, och arrangeras i Norrköping, Linköping och Jönköping den 1, 2 respektive 3 september.

Hittills har 15 företag anmält sitt deltagande i mässan. De kommer att samlas för att visa upp sin verksamhet och sina produkter och ge en inblick i hur branschen ser ut i dagsläget. Nedan följer ett urval av utställande företag och produkter på schemat.

Preconal Fasad AB – Det naturliga förstavalet

Företaget Preconal Fasad AB visar upp sina fönsterpartier. De kommer bland annat visa upp sortimentet Hansen Millennium, som erbjuder utmärkt ljusinsläpp med höga krav på funktionalitet och energieffektivitet.

Formica Skandinavien AB – Innovativa fasadskivor för hållbart byggande

Formica Group presenterar sina VIVIX fasadskivor. Det är en särskild typ av fasadskiva som är utformad för byggnation eller renovering av ventilerad fasad. De går också igenom den nya tjänsten Younique, som möjliggör högkvalitativa tryck av fotografier, logotyper eller egna designer på fasadskivorna.

T-Emballage AB – Energieffektiva och fuktsäkra hus

Företaget T-Emballage ställer ut det senaste i sitt produktsortiment utformat för att leva upp till Boverkets krav på energieffektivitet och miljövänlighet samt livslängd och funktion.

NorDan AB – Nästa generation fönster och ytterdörrar

Koncernen NorDan ställer ut som representant för Sveriges ledande dörr- och fönstertillverkare. De visar upp lågenergifönster från serierna NTech Passive och fönsterserien Kvillfors som har U-värden på 0,7W/m2k respektive 0,8W/m2k.

 

Tid och plats

Mässan har öppet alla dagar kl. 10.30-14.00. Insläpp till 13.00.

1 sep. Trozelligalleriet, Louis De Geer Konsert & Kongress, Dalsgatan 15, Norrköping.

2 sep. Stora Salen, Nationernas Hus, Ågatan 55, Linköping.

3 sep. Spegelsalen, Elite Stora Hotellet, Hotellplan, Jönköping.

För mer information om mässan, besök skanskbyggtjanst.se

För mer läsning om mässor inom miljö och energi, kolla in: Miljö- och energimässa lockade många